Serbian English French German Italian Russian Slovenian

Akcije AMS

BANJALUKA - Preventivna kampanja pod nazivom "Veži se zbog onih koje voliš" biće ozvaničena na konferenciji za novinare koja će se tim povodom održati u utorak, (19. april 2016.) u 11 časova u Domu zdravlja u Prijedoru.

Kampanja će se sprovoditi do 15. maja širom Srpske i ima za cilj povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja u RS promjenom stavova kod vozača i ostalih putnika vozilima prema upotrebi bezbjednosnih pojaseva i dječijih auto sjedalica.

BANJALUKA - Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) će od 15. juna do 27. jula ove godine u 18 gradova i opština širom Republike Srpske sprovesti tradicionalnu preventivnu akciju "Da li vozite tehnički ispravno vozilo - provjerite 2016" koja ima za cilj da se vozači na pokretnom tehničkom pregledu vozila besplatno informišu o stanju tehničke ispravnosti njihovih četvorotočkaša i eventualnim neispravnostima.

Kampanja se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske, Auto-moto društvima (AMD) i lokalnim zajednicama.

BANJALUKA - Planom obrazovnih i preventivnih aktivnosti Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske za 2016. godinu, od 21. do 28. aprila 2016. godine u više opština Republike Srpske sprovešće se preventivna akcija pod nazivom "Vozilo nakon zimskih uslova 2016" putem koje će stručni tim AMS RS besplatno preventivno kontrolisati tehničku ispravnost motornih vozila na pokretnom tehničkom pregledu i uređaju za ispitivanje ispravnosti amortizera.

Aktivnost se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske i Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.